HRC

De Holland regatta club kortweg HRC is opgericht in 2010 door een groep vrijwilligers met als oogmerk “het organiseren van zeilwedstrijden op een professioneel niveau tegen een betaalbaar tarief”.

_mg_8990

 

Wedstrijdorganisatie
De HRC organiseert sindsdien een aantal serieuze wedstrijden per jaar. Hiervoor hebben wij de steun van een aantal vrijwilligers met veel vakkennis in huis. Tevens heeft de HRC een flinke hoeveelheid wedstrijdmateriaal ter beschikking. Door de grote ervaring is het organiseren van een wedstrijd voor ons bijna een routine klus. Elke wedstrijd heeft zijn eigen kenmerken en daar spelen wij graag op in. Door goede en regelmatige contacten met het Watersportverbond, klassenorganisaties en de Noordzee club blijft onze aanpak actueel en efficiënt.

Van Uden Reco Stellendam Regatta 2016

Immers deelnemers aan een zeilwedstrijd verwachten een serieuze aanpak, uitdagende wedstrijdbanen en snelle uitslagen. Daarnaast bied de HRC zoveel meer! Op verschillende evenementen ontzorgen wij de organisatie door ook  inschrijvingen, wal programma en publicaties van de wedstrijdverslagen te leveren. Ook facetten als media en entertainment worden door onze vrijwilligers ter hand genomen.

Van Uden Reco Stellendam Regatta 2016

Over ons
De sfeer in de groep HRC vrijwilligers is altijd goed, wedstrijden worden door ons ruim van te voren voorzien van de bemensing en een goed uitgewerkt draaiboek. Door deze aanpak begint iedereen ontspannen aan een evenement.

Het HRC wedstrijdmateriaal zoals boeien, jonen, ankers, tijdswaarneming equipment, toeters, portofoons enzovoorts worden regelmatig onderhouden en up to date gebracht. Jaarlijks investeert de HRC in een uitbereiding van de inventaris. Materialen die wij zelf niet in bezit hebben worden vaak wel willend ter beschikking gesteld door onze partners zoals: Jachthaven groep, RC jachtservice, Rake Rigging, Rijk jachtbouw, On Air Media, Henri Loyd, sailservice.

_mg_1335